Kamp
Referat

B.93 –
— B.93

Fuld tid

-
-
B.93 giver 11 ugers barselsorlov

B.93 giver 11 ugers barselsorlov

B.93 ønsker at gå forrest.

Resultat: -
Spillested:
Dato:
Tilskuertal:

B.93 giver barselsorlov til spillerne. De 11 ugers barselsorlov er en rettighed, som alle kontraktspillere på 1. Kvindesenior og 1. Herresenior kan gøre brug af.

Adm. direktør i B.93 Kontraktfodbold ApS Patrick Hyldgård udtaler

- B.93 er spillernes klub og en af vores kerneværdier er kærlighed.

- Så for os er det ganske naturligt, at vi skal give vores spillere og medarbejdere plads og tid til at tage sig af alle de ting, som virkelig er vigtige i livet.

- Det bliver de bedre mennesker af, og vi tror også på, at de bliver bedre fodboldspillere af det.

- Vi vil gå forrest og vise, at man sagtens kan være professionel fodboldspiller, uden at man skal vælge de store og vigtige ting og perioder i sit liv fra.

Nicolaj Thomsen udtaler

- Lige siden vi fandt ud af, at vi skulle være forældre, tænkte jeg, at det var en tid, jeg ikke ville gå glip af.

- Det er måske ikke sikkert, at han vil kunne huske, at jeg var der de første par uger, men det vil for evigt være noget, jeg husker.

- B.93 er meget i sync med mine egne værdier om, at du præsterer bedst, hvis du trives. Og der er vel ikke noget, der får dig til at trives bedre end at tilbringe tid med din familie.

På LinkedIn har Ryan Johnson Laursen og Jacob Egeris blandt andet kommenteret Nicolaj Thomsens barselsorlov. Et emne, der vækker genklang i mediebilledet.

Se den først artikel med fokus på Nicolaj Thomsens nylige barselsorlov under B.93's træningslejr i Tyrkiet, der blev bragt i Poltiken fra lørdag 17. februar 2024 og gengivet online tirsdag 20. februar 2024 (bag betalingsmur, webred.).

Sportsdirektør Martin Møller Jensen og Nicolaj Thomsen blev interviewet om ordningen i Go' Aften Live på TV2 onsdag 28. februar. Flere andre lokale medier har ligeledes dækket historien.

Fotos: Christian Midtgaard.