Kamp
Referat

B.93 –
— B.93

Fuld tid

-
-
Sæsonens første tilgang er i hus: B.93 henter Ludvig Henriksen

Sæsonens første tilgang er i hus: B.93 henter Ludvig Henriksen

Byd velkommen til nyeste mand i truppen, Ludvig Fagersted Henriksen.

Resultat: -
Spillested:
Dato:
Tilskuertal:

Lørdag spillede vi sæsonens sidste kamp, og vi har sendt spillerne på en velfortjent sommerferie forud for den kommende sæson, hvor der, som bekendt, også vil være 1. divisionsfodbold på menuen.

Det er dog langt fra alle i klubben, der er taget på sommerferie. Vi har nemlig arbejdet på at få den første tilgang til truppen på plads forud for den nye sæson.

Vi er derfor glade for at kunne byde 22-årige Ludvig Henriksen velkommen. Ludvig Henriksen spiller primært på højreback-positionen og kommer til fra Næstved Boldklub.

Klubben og Ludvig har givet hinanden hånden på en to-årig aftale.

Ludvig Henriksen bliver en stærk tilgang til vores i forvejen glimrende trup. Trods sin unge alder vil han nemlig bidrage med væsentlig erfaring fra 1. division, hvor han i de forgangne tre sæsoner har spillet mere end 60 kampe for både Næstved Boldklub og Skive IK.

Og så trækker det bestemt heller ikke ned, at Ludvig Henriksen er Østerbro-dreng og har spillet børnefodbold i B.93.

Senere i ungdomsårene rykkede han til F.C. Københavns ungdomsafdeling. Her blev han i 2019 udmærket med mindepokalen Granen som bevis på sit fodboldtalent, som vi i de kommende to år får fornøjelsen af at se udfolde sig på Østerbro Stadion.

Vi ønsker Ludvig Henriksen velkommen hjem til Østerbro og B.93.

Fotos: Jeppe Wermuth.