Kamp
Referat

B.93 –
— B.93

Fuld tid

-
-
Landsholdsopgaver for Leila, Phiona og Doha

Landsholdsopgaver for Leila, Phiona og Doha

En anerkendelse af det træningsmiljø, der er omkring B.93's bedste kvindehold.

Resultat: -
Spillested:
Dato:
Tilskuertal:

Phiona Nabbumba var med Ugandas A-landshold og startede inde i A-landskampen mod Algeriet onsdag 20. september i African Cup of Nations Kvalifikationen, i øvrigt sammen med Vanessa Karungi som skiftede til FC Nordsjælland i sommer.

Phiona og Vanessa spillede fuld tid med Uganda i returopgøret mod Algeriet tirsdag 26. september klokken 20.00, men Uganda tabte 2-3 sammenlagt over de to kampe.

Lúcia Leila Moçambique var med Mozambiques A-landshold fra 18. september til 26. september.

Leila startede inde for Mozambique i African Cup of Nations Kvalifikation opgøret ude mod Senegal. Kampen endte 1-1 og Leila scorede Mozambiques mål på direkte frispark. Se hele kampen (frisparksmålet kommer efter 52 minutters spil).

I returopgøret mod Senegal mandag 25. september klokken 19.00 scorede Leila igen, men de røg i lighed med Uganda ud af turneringen med 2-3 sammenlagt.

Leila tager søndag 1. oktober på farten igen, da hun med landsholdet skal til Sydafrika og spille Cosafa turneringen. Mozambique er i gruppe med Angola, Zambia og Comorerne.

Doha Bouraba var med Marokkos U20 landshold på træningslejr fra 18. september til 25. september.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

- Det er et kompliment til vores miljø, at vi kan have to A-landsholdsspillere og en med U20 landshold.

- Vi håber, at de endnu en gang får en god oplevelse, kommer skadesfri hjem og bidrager godt de respektive steder.

- Vi skulle desværre undvære Phiona mod OB og var heldige med at få forhandlet med det mozambiqanske fodboldforbund at Leila først kom afsted efter kampen.

- For Doha er det første gang på U20, så vi håber det giver et selvtillidsboost og at hun bliver udtaget til kamptruppen.

Foto: Fédération Sénégalaise de Football og Christian Midtgaard.