Kamp
Referat

B.93 – BSF
BSF — B.93

Fuld tid

0-1 Rebeka Winther (26'); 0-2 Rebeka Winther (36'); 1-2 Emilie Stolzenbach (37'); 2-2 Malin Bernt Schöps (46'); 2-3 Rebeka Winther (59'); 2-4 Leila Moçambique (85')
4-2
2-4
God sejr i Ballerup og nyt hattrick af Rebeka Winther

God sejr i Ballerup og nyt hattrick af Rebeka Winther

Cheftræner Rasmus Good ser dog masser af potentiale til forbedring.

Resultat: 4-2
Spillested:
Ballerup Atletik Stadion
Dato:
4/11/2023
Tilskuertal:
Ikke oplyst

1. Kvindesenior var lørdag formiddag i ilden igen ude mod Ballerup-Skovlunde Fodbold. Det blev til 4-2 sejr på en dag, hvor ikke alt klikkede, men holdet alligevel hev sejren hjem.

Med sejren er 1. Kvindesenior nu sikre på at spille i Gjensidige Kvalifikationsrækken efter vinterpausen. Også meget glædelig med debut til Daphine Nyayenga, der var blevet valgt som målvogter til kampen.

B.93 kom foran 2-0 efter 36 minutter med Rebeka Winther i afslutterens rolle, men BSF kæmpede sig tilbage med en reducering til 1-2 blot et minut efter 2-0 scoringen.

Fra 2. halvlegs start overrumplede BSF udeholdet med en hurtig scoring, hvorefter Rebeka Winther fuldendte sit hattrick i det 59. minut inden et mål i slutminutterne fra Leila Moçambique efter blændende forarbejde af Filippa Høgild satte tingene endegyldigt på plads.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

- I dag fik Daphine sin officielle debut på mål og vi sikrede os en plads i Kvalifikationsligaen.

- Jeg synes vi sjuskede med vores indlæg og vi var ikke gode i vores orienteringer. På output har vi noget mere at give end hvad vi viser i dag. Vi manglede lidt mod i bagkæden, hvilket gjorde det svært at diktere tempoet i den udstrækning vi ville.

- Det blev for individuelt i dag, men der er naturligvis nogle relationer i bagkæden, på keeperposten og 6'eren som ikke er vant til at spille sammen i de konstellationer. Det gør jo at vi ikke kan forvente det er godt hele vejen igennem.

- Vi har perioder hvor det er rigtig godt og hvor vi klikker, men vi har for få af dem. Vi skal være dygtigere til at forlænge de gode perioder og spille situationerne færdig med kvalitet i alle spillets faser.

- Vi har højere forventninger til os selv som hold.

- Jeg er tilfreds med resultatet fordi vi scorer fire mål, men jeg var ikke tilfreds med det spillemæssige. Der skal vi løfte os til kampen mod Sundby, hvor vi skal spille med kvalitet for at åbne dem op og skabe store chancer.

B.93 TV og sociale medier

Se alle fire mål med Rebeka Winthers scoringer til 1-0, 2-0 og 3-2. For ikke at forglemme Leila Moçambiques afgørende 4-2 scoring efter fornemt forarbejde af Fillipa Høgild.

Husk du kan følge klubben på YouTube, Twitter, Facebook og Instagram.

Holdet på banen

Daphine Nyayenga

Sofie Thrige Andersen
Laura Vallentin
Freja Løvenfald
Julie Hemmingsen (ud 89')

Filippa Høgild
Mille Bech (ud 71')
Helena Pedersen

Frederikke Benfeldt Sørensen (ud 79')
Rebeka Winther
Leila Moçambique

På bænken

Astrid Husemoen
Jazmin Issa (ind 89')
Clara Prebensen
Freja Pedersen (ind 79')
Doha Bouraba (ind 71')

Kampreferat: Rasmus Good.
Fotos: Christian Midtgaard.