Kamp
Referat

B.93 – Hillerød Fodbold
Hillerød Fodbold — B.93

Fuld tid

1-0 Nicolaj Thomsen (55'); 1-1 Markus Bay (81'); 2-1 Jeppe Erenbjerg (87')
2-1
1-2
God sejr over Hillerød i den sidste test

God sejr over Hillerød i den sidste test

Mange gode takter i spillet på banen og to flotte scoringer af Nicolaj Thomsen og Jeppe Erenbjerg, der også assisterede hinanden.

Resultat: 2-1
Spillested:
Vanløse Idrætspark
Dato:
17/2/2024
Tilskuertal:
Ca. 100

Til generalprøven på sæsonpremieren i 1. division tog B.93 imod Hillerød i Vanløse Idrætspark, hvor forårssæsonens to første hjemmekampe skal afvikles.

Første halvleg blev en jævnbyrdig affære, hvor begge hold havde gode scoringsmuligheder. 0-0 stod sig til pausen, men 2-2 havde nok været mere retvisende cifre.

Ti minutter inde i anden halvleg kom kampens længe ventede første scoring. Jeppe Erenbjerg fandt med et af sine fremragende indlæg fra højre Nicolaj Thomsen, der med en lang tå fik vippet bolden over William Lykke i Hillerød-målet.

Føringsmålet gav B.93 initiativet i kampen, men mod kampens slutning fik de orangetrøjede gæster etableret et mindre overtag. Udligningen faldt ni minutter før tid. En kanon af et langskud fra Markus Bay strøg op i det ene målhjørne uden skyggen af chance for en ellers veloplagt Falkesgaard.

Det blev dog B.93, der fik det sidste ord. Sejrsmålet var ligesom det første mål et resultat af et smukt samarbejde mellem ”radar-parret” Erenbjerg og Thomsen. Efter fikst et-to-spil mellem de to slap Erenbjerg fri og scorede sikkert til kampens slutresultat 2-1.

En udmærket generalprøve på sæsonpremieren. Vanløse Idrætspark lader til at kunne blive en fin alternativ hjemmebane for B.93. Hvis man er gammel nok til at huske hvilken stemning, den dannede ramme om i Brønshøjs og Vanløses storhedstid, kan man kun håbe, at vi er i stand til at genskabe den.

Vi ses i Vanløse på lørdag.

Cheftræner Kim Engstrøm udtaler

- Opstartens sidste testkamp var imod Hillerød fra vores egen række.

- Vi har bevidst mødt mange hold fra højere hylde i de tidligere træningskampe for at blive matchet på tempo, intensitet og fysik.

- I dagens kamp handlede det om at få de sidste relationer på holdet og den sidste timing i det hele på pladsinden det går løs mod Næstved næste lørdag.

- Det blev en rigtig god testkamp i et fint tempo mod et godt spillende Hillerød-hold.

- Det var to hold der gerne ville kombinere op igennem midten af banen. Så vi udfordrede hinanden på skift i kampen med kontrol på bolden.

- Jeg er meget tilfreds med vores udtryk kampen igennem. Vi viser stort mod til at spille, og vi får stresset Hillerød periodevist med højt pres.

- Som i de øvrige testkampe er resultatet ikke afgørende. Det er mere vigtigt, at de ting vi har arbejdet med i opstarten, og de ting vi har i fokus på den enkelte kamp lykkes.

- Ud fra det var det meget tilfredsstillende i dag. Jeg synes vi ser komfortable ud i vores eget spil inde på banen og relationerne så gode ud i dag.

- Vi laver i dag to meget flotte mål. Thomsen med sin signaturscoring ved bagerste stolpe med assist fra Jeppe. Scoringen til 2-1 med et par minutter igen, hvor Thomsen omvendt laver en superassist til Jeppe.

- Vi spillede desuden med hele seks spillere af egen avl fra start og slutter kampen med syv. Dertil er tre af dem U19-spillere. Et talent- og udviklingsarbejde, som vi er meget stolte over.

- Nu glæder vi os til at tage hul på NordicBet Ligaen igen næste lørdag, hvor vi vil ud og angribe foråret sammen med vores fantastiske fans.

HOLDET PÅ BANEN

Michael Falkesgaard

Emil Møller (ud 62')
Osvald Gabriel Søe
Abdullah Iqbal (ud 75')
Daniel Thøgersen

Mikkel Mouritz
Andreas Heimer

Jeppe Erenbjerg
Nicolaj Thomsen (ud 86')
Ahmed Daghim (ud 75')

Sebastian Clemmensen (ud 86')

PÅ BÆNKEN

Aris Vaporakis
Jonathan Mathys (ind 86')
Abdul Arshad
Tobias Blidegn (ind 75')
Fisnik Isaki (ind 86')
Gustav Højbjerg
Ruben Minerba (ind 75')
Emil Christensen (ind 62')

Køb din billet til kampen mod Næstved Boldklub nu og tag vennerne med.

Kampreferat: Mads Mazanti.
Fotos: Christian Midtgaard.