Referat

B.93 – ASA Fodbold
ASA Fodbold — B.93

Fuld tid

1-0 Rebeka Winther (14'); 2-0 Rebeka Winther (60'); 2-1 Ulrikke Linde (74'); 3-1 Rebeka Winther (78'); 3-2 Ida Lykke Eriksen (81')
3-2
2-3
Hattrick af Rebeka Winther sikrer sejr over ASA Fodbold

B.93 vandt en vigtig sejr hjemme over ASA Fodbold under svære vilkår på Svanemølleanlægget, hvor vinden blæste kraftigt over kunstgræsset.

Ikke oplyst

B.93 tog lørdag eftermiddag imod århusianske ASA Fodbold på Svanemølleanlægget, hvor stærke vindforhold vanskeliggjorde kampen for begge mandskaber.

Seneste møde mellem de to hold faldt tilbage i august, hvor 93'erne tog tre sikre point mod århusianerne på Koncenton Park med en imponerende sejr på hele 6-1.

Hjemmeholdet, anført af Signe Munk i nettet, var da også klare favoritter denne lørdag, hvor målslugeren Rebeka Winther, der forrige weekend nettede hele fire gange i Varde, nok en gang var at finde på toppen i den velkendte nierrolle.

Mille Bech, der også scorede i sidste uges 5-1-sejr, var tilbage i start 93'eren, det samme var Maria Slott, som havde erstattet Olivia Bergmann i bagkæden.

WINTHER IS COMING

Kampen startede hårdt ud på det vindblæste Svanemølleanlæg, hvor Phiona Nabbumba, blot fem minutter inde i kampen, modtog den første advarsel fra kampens dommer, Daniel Kirk.

Men til trods for det tidlige gule kort var det 93'erne, der kom bedst fra start i kampen.

Vi skulle da også kun yderligere ni minutter hen i kampen, før de hvidklædte værter fik passeret Marie Skoularakos i ASA-målet - og hvem anden end Rebeka Winther, der fortsætter den flotte målform. 1-0.

Der var chancer til mere i de første 45 minutter, men ingen af holdene formåede at sætte kuglen i nettet yderligere, og dermed kunne begge hold gå til pause med en velfortjent føring i B.93's favør.

HATTRICKHELT

Værterne kom godt ud fra pausen, og pressede hårdt på for at udbygge føringen, og der skulle heller ikke gå længe, før 93'erne kunne profitere på presset.

Ikke overraskende var det Rebeka Winther, som i kampens tresindstyvende minut fik nettet til at blafre på ny bag ASA-keeperen. 2-0 til hjemmeholdet og sejrskursen var sat ind.

Kort forinden Winthers andet mål havde gæsterne indskiftet Ida Lykke Eriksen, hvilket skulle vise sig at være en klog beslutning af ASA-bænken.

Et lille kvarters tid efter 2-0-målet var det nemlig samme Eriksen, der fandt holdkammerat Ulrikke Linde, som kunne sætte reduceringen inden for gæsterne til 2-1.

Men, men, men... Det gad hjemmeholdet ikke at finde sig i, og så var det skarpretteren Rebeka Winther, der fire minutter senere kunne fuldende sit hattrick med sin tredje scoring i kampen til 3-1. Det var samtidig Rebeka Winthers 18 (!) sæsonscoring på blot 11 kampe. Vanvittigt imponerende af den brandvarme nier.

Godt som man troede, det var afgørelsen på kampen, var det assistmageren og målskytten fra ASA's første scoring, som havde byttet roller blot tre minutter efter Rebekas hattrickscoring. Ulrikke Linde fandt denne gang Ida Lykke Eriksen, og så kunne gæsterne reducere til 3-2.

Cheftræner Rasmus Good reagerede prompte, og kort efter blev Freja Marie Pedersen og Doha Bouraba skiftet ind til fordel for Julie Hemmingsen og Jazmin Issa.

Og de var med til at køre sejren helt hjem, for det blev ikke til yderligere denne dag på Svanemølleanlægget.

B.93's bedste kvinder tog endnu tre vigtige point i jagten på at komme med i Gjensidige Kvindeliga Kvalifikationsrækken, hvor aarhusianske ASA Fodbold gav holdet god modstand, lige som den stærke vind gjorde det svært.

NÆSTE KAMP OPGAVE ER NÆSTVED HG

Lørdag 21. oktober er B.93 allerede tilbage i aktion, når Næstved HG kommer på besøg. Kampstart kl. 14.00.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

- Det var svære forhold med vinden, og ASA gjorde det rigtig godt i dag.

- Vi fik ikke tingene til at klikke teknisk i flere perioder af kampen, og andre gange gjorde vi. ASA gjorde det rigtig svært for os i dag, men vi formåede at vinde og køre sejren hjem.

- Vi laver nogle fejl, som koster dyrt i dag, hvilket fra et læringsperspektiv er rigtig godt. Indsatsen fejlede ikke noget, og spillerne kæmpede for hinanden, men det så ikke så kønt ud i dag, fordi vores tekniske niveau svingede.

- Vi er glade for de tre point, og at vi vel i virkeligheden kun er ét point fra at sikre os en plads i Kvalifikationsrækken, hvis mine udregninger er korrekte.