B.93 er i gang med sæsonen og vi må stille os godt tilfredse med det ene point i lørdag 24. februar 2024.

Tilskuertal:
1.290

Det er sjældent de store fodboldmæssige åbenbaringer, når to vinterrustne hold mødes i en forårspremierekamp.

Når det så oven i købet er en bundkamp med vigtige points på spil – som det var tilfældet i lørdagens kamp mellem B.93 og Næstved – skal man nok være forberedt på, at man ikke får sit livs største æstetiske oplevelse.

På kunstgræsset i Vanløse Idrætspark, hvortil kampen var forlagt på grund af Østerbro Stadions tvivlsomme tilstand på denne tid af året, blev vi vidne til en kamp, hvor angsten for at tabe syntes langt større end lysten til at vinde.

De grønblusede gæster kom bedst fra start og var ved et par lejligheder farlige efter lange indkast. Men efterhånden fik B.93 sat sig på kampen og lykkedes i perioder ganske godt med at kombinere sig fladt gennem Næstveds centrale midtbane med Nicolaj Thomsen som organisator.

Når angrebene skulle afsluttes, kneb det imidlertid med at åbne Næstved-forsvaret med den afgørende aflevering eller afslutning – også selv om Næstved-forsvaret i et par situationer nærmest forærede os bolden i eget felt.

Tættest på scoring kom Jeppe Erenbjerg og Daniel Thøgersen med et par afslutninger. Men mod slutningen af halvlegen var ”de grønne” faktisk tættest på scoring. Heldigvis havde Michael Falkesgaard en god dag i målet, og han blev da også fortjent kåret som kampens 93er.

Efter pausen kom Næstved ud med en mere kompakt midtbane, så der nu var lukket for 93'ernes flade kombinationsspil op gennem midten. Derved gik hjemmeholdets offensive spil lidt i baglås.

I stedet kom sydsjællænderne tættest på sejren. Igen måtte Falkesgaard hive en fin parade frem på en afslutning fra nært hold. Og han var tæt på at blive overlistet af et indlæg, der dumpede ned på overliggeren.

Trods indskiftninger af debutanterne Nnamani og Addo spillede vi for langsomt og omstændeligt til at true Næstveds forsvar. Den eneste afslutning, vi havde i hele anden halvleg, var et fladt skud lige på målmanden fra Jeppe Erenbjerg i kampens overtid.

På den baggrund kunne man ikke undre sig over, at det endte med en nulløsning i Vanløse. Ser man på tabellen, var det i det mindste et resultat, B.93 kunne leve bedre med end Næstved.

Og man kunne glæde sig over, at så mange mennesker havde fundet vej til den alternative hjemmebane i Vanløse. Dér afvikler vi også næste kamp mod HB Køge på lørdag, og I er alle hjerteligt velkomne.

Cheftræner Kim Engstrøm udtaler

- Det blev en premiere forårskamp, mere eller mindre som forventet.

- En tæt kamp, hvor vi vidste spillet ikke bare ville flyde fra starten. Vi sidder på spillet over hele kampen, men har svært ved at få dirket et kompakt Næstved hold op.

- Så det krævede meget tålmodighed. Til tider blev det lidt for tålmodigt.

- Vi manglede i flere perioder at trække håndbremsen og komme derudaf både i spillet med bolden, hvor der manglede den sidste timing og i kvaliteten i gennembruds fasen.

- I presspillet virkede det som vi var lidt for forsigtige i forhold til det vi ellers gerne ville.

- Nu har vi skudt foråret i gang med en præstation der er godkendt. Vi ville gerne have spillet endnu bedre, men i dag manglede lige det sidste.

- Hvis man ikke selv kan få lavet mål, så er det bedste resultat man kan få 0-0. Så ud fra den betragtning er vi tilfredse med resultatet og at vi kan holde Næstved fra at score.

- Vi er ubesejrede de seneste fire turneringskampe, hvor vi har hentet 10 point med en samlet målscore på 7-0. Clean sheet i de seneste fire kampe.

- Tusind tak for den flotte opbakning i dag i Vanløse Idrætspark. Imponerende at så mange fans havde taget turen ud til Vanløse. Vi glæder os til at se jer igen næste lørdag.

B.93 på sociale medier

Husk du kan følge klubben på X, Facebook, Instagram og YouTube, hvor du altid finder masser af live dækning, B.93 TV og behind-the-scenes dækning af kampene.

På YouTube kan du eksempelvis se post-match interview med cheftræner Kim Engstrøm, interview i pausen med transitions- og assistenttræner Kasper Lorentzen. Eller chancer fra kampen som Jeppe Erenbjergs langskud i 1. halvleg, debutanten Osman Addos driblinger der sætter samme Jeppe Erenbjerg op til en afslutning udefra. Eller hvad med spillernes indløb på banen.

Find selv mange flere og husk at abonnere på B.93's YouTube kanal, så får du notifikationer når vi uploader nye B.93 TV klip.