Kamp
Referat

B.93 –
— B.93

Fuld tid

-
-
Mikkel Mouritz er i B.93 til sommeren 2026

Mikkel Mouritz er i B.93 til sommeren 2026

En 93'er helt ind i hjertet.

Resultat: -
Spillested:
Dato:
Tilskuertal:

B.93 har forlænget aftalen med anfører Mikkel Mouritz til sommer 2026.

Mikkel rundede 200 kampe i sæsonens sidste kamp mod Kolding IF. Mikkel har scoret 33 mål og samlet 30 gule kort op undervejs. Den energiske og teknisk begavede midtbanespiller med det hårde skud og dejlige frispark i støvlerne har ikke fået et eneste rødt kort i B.93-karrieren.

Mikkel Mouritz udtaler

- B.93 er en klub som betyder meget for mange mennesker. Men den betyder ekstra meget for mig og min familie, da jeg næsten har spillet der hele mit liv.

- Klubben er fyldt med mange sindssygt gode spillere, trænere og ikke mindst bare gode mennesker generelt.

- Nu hvor jeg har været i klubben i så mange år, har jeg altid betragtet klubben som mit andet hjem.

- Jeg er virkelig glad for at jeg har forlænget min kontrakt med B.93 og jeg ser frem til at spille for klubben de næste to et halvt år.

- Jeg har valgt at forlænge min kontrakt, fordi den udvikling der er sket i klubben i løbet af de sidste par år kun er opadgående. Og den rejse vil jeg rigtig gerne være en del af.

- 2023 har været et vildt år, hvor det endelig lykkedes os at rykke op i NordicBet Ligaen.

- Jeg glæder mig helt vildt til at se jer alle sammen på Østerbro Stadion til et lige så spændende 2024. Det gælder om fortsat at etablere os i NordicBet Ligaen, hvor vi specielt i de sidste mange kampe har vist at vi hører til.

Sportsdirektør Martin Møller Jensen udtaler

- Mikkel er 93’er helt ind i hjertet og en kulturbærer, som har været med hele vejen.

- Vi er meget glade for at Mikkel også er med de næste to et halvt år.

Mikkel Mouritz Jensen optræder mest som boldsikker midtbanespiller, der er specialist i frispark. Og så er han i øvrigt lillebror til Nicklas Mouritsen (B.93, FC Nordsjælland, FC Roskilde, Lyngby Boldklub, FC Helsingør og senest OB).

I ungdomstiden spillede Mikkel også i B.93.

Mikkel blev tilknyttet 1. holdet i efteråret 2016 sammen med to andre talentfulde spillere fra egne rækker (Jack Wander og Mads Walter). Mikkel fik sin debut i en pokalkamp på Østerbro Stadion i samme sæson mod AB Tårnby, hvor det blev til en sejr til B.93 på 3-1.

Vi er alle meget glade på Mikkels og klubbens vegne og glæder os til at følge Mikkels lede holdet videre på nye triumferi de kommende sæsoner.

Foto: Christian Midtgaard.