Kamp
Referat

B.93 –
— B.93

Fuld tid

-
-
Omewa Joy Ogochuckwu solgt til Fortuna Hjørring

Omewa Joy Ogochuckwu solgt til Fortuna Hjørring

Fortuna Hjørring køber Omewa Joy Ogochuckwu fri af B.93.

Resultat: -
Spillested:
Dato:
Tilskuertal:

Omewa Joy Ogochuckwu blev som bekendt udlejet til Fortuna Hjørring i november 2021. Efter to succesfulde lejeophold har Fortuna Hjørring nu gjort brug af købsoptionen.

Adm. direktør for B.93 Q ApS Lauritz Smed fortæller

19-årige Joy Ogochuckwu er faldet til i Fortuna, og nu er det afgjort at den nigerianske angriber bliver der minimum et par år mere.

Joy har været lejet fra B.93, der hentede nigerianeren til Danmark, og nu sammen med Fortuna sørger for, at hendes talent udvikles yderligere.

– Joy fandt vi, da hun var 16 år og var et stortalent. Da hun blev 18 år, kom hun til B.93, og der kunne vi se, at for hjælpe hende til at blive en endnu bedre spiller, var det vigtigt, at hun blev matchet på højeste niveau.

– Derfor lavede vi en aftale med Fortuna om, at de skulle give det sidste skub for, at hun kunne blive klar til udlandet, siger direktør for B.93 Q ApS Lauritz Smed.

Efter at have set Joy an i Fortuna blev hun i stigende omfang benyttet på ligaholdet, hvor hun, når hun var bedst, præsterede på højt niveau og bevægede sig fra en bænkplads ind i start-11’eren.

– Opholdet i Fortuna har været en kæmpe succes, og Joy har været virkelig glad for det.

– Vi stod med konkrete bud med pæne beløb fra udlandet, men blev så enige med Jette Andersen, forretningsansvarlig i Fortuna A/S, om en rimelig transferpris, hvor vi i fællesskab vil hjælpe Joy det sidste stykke vej, inden hun inden for de næste år tager det store spring.

Med sine kun 19 år har Joy behov for de gode og trygge rammer, som hun har i Fortuna.

Lauritz Smed er yderst taknemmelig for, at det sammen med Fortuna er lykkedes at bringe Joy et stort skridt længere frem i karrieren.

Såvel hos B.93 som i Fortuna er forventningerne store i forhold til de næste sæsoner.

Fotos af Omega Joy Ogochuckwu: Christian Midtgaard.