Kamp
Referat

B.93 –
— B.93

Fuld tid

-
-
Peer Lisdorf er ny cheftræner

Peer Lisdorf er ny cheftræner

Peer Lisdorf har senest stået i spidsen for FC Thy-Thisted Q og tidligere været cheftræner i HB Køge, Ballerup-Skovlunde Fodbold IF og Brøndby IF. HB Køge gjorde han til mester i Kvindeligaen i 2020/21 sæsonen og med Brøndby IF blev han mester tre gange perioden 2010-14 og vandt pokalfinalen fire gange.

Resultat: -
Spillested:
Dato:
Tilskuertal:

Vi er meget glade for at kunne præsentere Peer Lisdorf som ny cheftræner for B.93's bedste kvindehold i Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation rækken.

Peer spillede i øvrigt 14 kampe og scorede tre mål for B.93 i 1994. Læs mere i Palle "Banks" Jørgensens spillerprofil (scroll ned på siden)..

Sportschef Frank Petersen og Peer Lisdorf selv giver her udtryk for hvordan de ser frem til samarbejdet.

Sportschef Frank Petersen udtaler

- B.93 får stor kapacitet som cheftræner.

- Vi er så heldige at vi har får lavet en aftale med Peer om at blive vores cheftræner.

- Da muligheden opstod, blev der varm forbindelse imellem Asien (hvor Peer er på ferie) og Danmark. Da både Peer og vi var meget interesserede i at få lavet et samarbejde blev vi ret hurtig enige om aftalen.

- Jeg tror de fleste i dansk Kvindefodbold kender til det som Peer har opnået som træner. Det er naturligvis også hans kvaliteter og erfaring, som vi håber kan hjælpe os til at tage det sidste skridt op i Kvindeligaen.

- Peer tiltræder pr. 1 januar 2024. I første omgang online, da han på grund af ferie først kan være på træningsbanen mandag 15. januar.

- Jeg og vi i klubbenser frem til et fantastisk samarbejde med Peer.

Peer Lisdorf udtaler

- Nu hvor jeg er flyttet til København glæder jeg mig til at starte i en af Danmarks ældste og mest traditionelle fodboldklubber.

- B.93 har altid været kendt for at forsøge at spille teknisk underholdende fodbold, har et stærkt sammenhold og vil gerne arbejde med talentudvikling.

- Jeg glæder mig til at give den max gas sammen med kvindeholdet og staben, hvor forårets stor mål er oprykning til Kvindeligaen og videre deltagelse i pokalturneringen.

Alle i klubben ønsker Peer varmt velkommen til Østerbro.

Foto af Peer Lisdorf: Privatfoto. Foto af 1. Kvindesenior: Christian Midtgaard.