Kamp
Referat

B.93 –
— B.93

Fuld tid

-
-
Praktiske informationer om kampe på Østerbro Stadion

Praktiske informationer om kampe på Østerbro Stadion

Vær opmærksom på disse retningslinjer og gode råd når du ser B.93's kampe på Østerbro Stadion

Resultat: -
Spillested:
Dato:
Tilskuertal:

Opdateret 3. februar 2024.

Vi har her samlet alt, hvad du bør vide, når du kommer på Østerbro Stadion. Vi gør vores ypperste for at skabe Danmarks hyggeligste stadionoplevelse for B.93's mandskab i NordicBet Ligaen.

Er det en god idé at komme i god tid?

Ja.

Jo før du kommer, jo bedre kan vi afvikle køen ved indgangen og sørge for alle kommer godt ind på til kampen, får noget at spise og finder deres plads.

Desuden kan du indtil 30 minutter før kick-off få øl mv. med rabat i Fan:Zonen.

Hvor mange indgange er der til Østerbro Stadion?

Der er tre indgange:

1) Hovedindgangen fra Gunnar Nu Hansens Plads (på den ene side af Idrætshuset)
Denne indgang er forbeholdt alle B.93'ere.

2) Indgangen ved Spartas klubhus (på den anden side af Idrætshuset)
Denne indgang er kun til brug for udeholdets fans.

3) Indgangen via porten fra Østerbrogade
Denne indgang er forbeholdt VIP's.

Som hovedregel åbner vi kun de to indgange på begge sider af Idrætshuset.

Vi vurderer konkret til hver kamp om vi skal køre med åbent stadion, hvor alle kan benytte begge indgange. Alternativt en kamp med udebaneafsnit og egen indgang for udebanefans ved Spartas klubhus eller kun een indgang.

Hvornår åbner portene til de tre indgange?

Portene åbner altid en time før kampstart.

Kom altid i god tid før kick-off.

Hvad kan jeg få at spise og drikke på Østerbro Stadion?

Vi tilbyder pølser med brød, kolde fadøl og sodavand. Desuden tilbyder vi ofte boder med kaffe, naturvin og vegetar wraps.

Kan jeg betale ved indgangen?

Ja, du kan købe billet ved indgangen. Men kun med MobilePay eller betalingskort. Vi tager ikke mod kontanter.

Vi anbefaler at du køber billet online på Boldbillet forhånd, da det gør din og alle andres adgang gennem de tre porte meget mere effektiv og hurtigere.

Hvad koster billetter og sæsonkort?

Du finder altid alle informationer, priser og kan bestille dit sæsonkort, sæsonkort på abonnement og billetsalg til kommende kampe på B.93's side på boldbillet.dk.

Et sæsonkort til alle B.93's hjemmekampe inklusive kampe i Oddset Pokalen i 2023/24 sæsonen koster 850 kr. + billetgebyr.

Et sæsonkort på abonnement koster 75 kr. pr. måned + billetgebyr.

Billetterne koster 75 kr. + billetgebyr for en voksenbillet og 40 kr. + billetgebyr for billet til børn i alderen 3-15 år og pensionister fra 67 år og opefter.

Kan jeg få hjælp til mit køb af online billet?

Ja, du kan altid henvende dig til Boldbillet, hvis du har spørgsmål til dit køb af billet, har fortrudt eller vil ændre dit køb af billet eller sæsonkort, vil have gensendt dine billetter eller noget helt femte.

Du finder kontaktinformation til Boldbillets Support her.

Hvordan får jeg min billet tilsendt?

Du får din billet eller dit sæsonkort på email fra info@boldbillet.dk. I billetten er din QR-kode, som du viser ved indgangen.

Godkend gerne info@boldbillet.dk i dit mailprogram, så er du sikker på mailen ikke ender i dit spam-filter.

Du kan også altid få gensendt dine billetter her.

Er sæderne på tribunen nummererede?

Ja.

Kapaciteten på tribunen er 1.400 siddepladser. Det er naturligvis meningen, at du sidder på den plads der er angivet på din billet. Tidligere har vi haft et free seating princip, men med de seneste sæsoners meget positive tilskuerudvikling går vi nu væk fra free seating. 

Udover siddepladserne på tribunen, som går til sæsonkortholdere og sælges efter først-til-mølle-princippet, er der afsat ståpladser til hjemmeholdets og udeholdets fans. Bemærk dog, at du ikke længere selv kan vælge sæde på boldbillet.dk.

Er der let adgang til Østerbro Stadion for kørestolsbrugere og handicappede?

Ja, naturligvis.

Du kan læse alt om køb af dine billetter online og ved indgangen på dagen herover.

Kørestolsbrugere har adgang via Hovedindgangen fra Gunnar Nu Hansens Plads, da der ved andre indgange er trapper eller niveauforskelle.

Kørestolsbruger / handicappede betaler normalpris for billetten. Hvis du har en ledsager med, kommer vedkommende gratis ind og kan sidde ved siden af dig undervejs i kampen.

Der er principielt plads til at placere kørestole på strækningen rundt om banen mellem indgang og hovedtribune, men ved Finn’s Fadølbar ved den store hovedtribune modsat Hovedindgangen har vi reserveret et overdækket område til alle kørestolsbrugere. Der skal ikke bruges elevator for at tilgå pladserne.

Du kan medbringe kørestol, el-scooter og minicrosser på Østerbro Stadion.

Du behøver ikke vise dokumentation for din brug af kørestol ved indgangen. Vi stoler på jer.

Hvis du er svært gående kan du få plads på triubuen og din ledsager kan sidde ved siden af undervejs i kampen. Vi anbefaler dog at komme i god tid før kampstart, gerne en time før, men vi finder altid plads på tribunen eller andet sted til dig. Spørg evt. en af hjælperne med veste på, hvor du kan sidde, hvis det ser trangt ud.

Du kan læse om parkeringsforhold herunder. Der er handicapparkeringspladser lige uden for Østerbro Stadion på Gunnar Nu Hansens Plads.

De må gerne bære udeholdets trøje og merchandise på og ved hovedtribunen på Østerbro Stadion.

Hvis du har spørgsmål om adgangsforholdene for kørestolsbrugere og handicappede, så er du altid velkommen til at skrive til teknisk direktør Finn Christensen på fsc@b93.dk eller mobil 20 41 23 67.

Hvor mange kan vi være på Østerbro Stadion?

Max kapaciteten er 4.000 tilskuere. De 4.000 billetter fordeles til hver kamp med 1.400 nummererede siddepladser på tribunen, 1.600 ståpladser afsat til B.93’ere og 1.000 ståpladser til udeholdets fans.

Hvordan kommer jeg frem med offentlig transport?

Du kan fx tage metroen til Trianglen, Vibenshus Runddel eller Poul Henningsen Plads og gå derfra. Eller bus 1A og 14. Med S-toget kan du med fordel gå fra Nordhavn Station.

Find Østerbro Stadion.

Hvor kan jeg parkere med bil som udebanefan?

Du kan typisk parkere tæt på Østerbro Stadion på Gunnar Nu Hansens Plads eller finde plads på Østerbrogade eller sidegaderne.

Vi anbefaler at du tjekker Københavs Kommune for nærmere beskrivelser af fx priser og parkeringszoner.

Har du DBU-kort, divisionskort, er du scout osv.?

Alle med DBU-kort, besøgende med divisionskort fra andre klubber, scouts eller samarbejdspartnere fra fx bettingfirmaer kan komme ind på Østerbro Stadion.

Kontakt teknisk direktør Finn Christensen, hvis du har spørgsmål til divisionskort eller ønsker adgang som samarbejdspartner.

Kontakt sportsdirektør Martin Møller Jensen, hvis du vil have adgang til Østerbro Stadion som scout.

Vil du have små børn med på Østerbro Stadion?

Det er selvfølgelig intet problem, at dy tager din små børn i klapvogn med på Østerbro Stadion. Du skal naturligvis ikke betale billet for småbørn. Dog vil vi fraråde, at du tager klapvognen med på tribunen, så stå i stedet for for eksempel rundt om banen eller i Fan:Zonen, hvor du finder plads.

Vil du have kamera med på Østerbro Stadion?

Det er også i orden, så længe du tager hensyn til dem du sidder i nærheden af, når du fotograferer fra kampen.

Hvis du er pressefotograf og vil have adgang til sidelinjen mv., så beder vi dig kontakte Kommunikations- og pressechef Claus Vandborg på forhånd.

Kommercielle aktiviteter

Kommercielle aktiviteter af enhver art kræver aftale med B.93.

En kommerciel aktivitet kan være, men er ikke begrænset til salg af varer og tjenester, indsamling af data, lyd og billede med henblik på videresalg eller offentliggørelse i kommercielt øjemed fx videresalg til bookmakere eller deres underleverandører.

Overtrædelser af dette vilkår, kan medføre bortvisning samt karantæne og erstatning af klubbens tab som følge af aktiviteten.

Sikkerhedschef

Sikkerhedschef for kampafvikling på Østerbro Stadion er Reno Nebelong-Ibsen. Du kan kontakt Reno på rni@b93.dk.

Supporter Liaison Officer (SLO)

Supporter Liaison Officer (SLO) er Patrick Hyldgaard, som du kan fange på phk@b93.dk.

Har du spørgsmål til kampe på Østerbro Stadion?

Hvis du har spørgsmål til kampafviklingen på Østerbro Stadion, som ikke er beskrevet herover eller du vil have noget uddybet, så er du altid velkommen til at kontakte teknisk direktør Finn Christensen på fsc@b93.dk eller mobil 20 41 23 67.

Vi glæder os til at se jer på Østerbro Stadion i 2023/24 sæsonen.

Fotos: Christian Midtgaard.