Kamp
Referat

B.93 –
— B.93

Fuld tid

-
-
Rasmus Good fortsætter

Rasmus Good fortsætter

B.93 er glade for at meddele, at Rasmus Good har forlænget sin kontrakt frem til 30. december 2024.

Resultat: -
Spillested:
Dato:
Tilskuertal:

1. Kvindesenior har fået aftalen på plads med cheftræneren.

Adm. direktør i B.93 Q ApS Lauritz Smed udtaler

- Det er med store glæde, at vi kan meddele, at Rasmus Good har skrevet under på en forlængelse.

- Han er en af Danmarks dygtigste trænere på kvindesiden, og vi har helt tiden haft en plan om at skulle rykke op i Kvindeligaen i 2024, og nu har vi holdet til at gøre det, og det har vi ikke haft de andre år. Med få forstærkninger og Good ombord, så har vi gode forudsætninger for at rykke op i Ligaen.

- Goods træninger og forståelse af spillet er på et meget højt niveau ikke mindst qua hans fortid i både FC Nordsjælland og FC København, hvor han har trænet i akademier på allerøverste hylde. Det er en stor glæde for os, at Good har forlænget sin kontrakt”, slutter adm. direktør i B.93 Q ApS Lauritz Smed.

Også hovedpersonen selv er glad for valget og ser frem til en spændende 23-24 sæson, hvor hans brændende ønske er at rykke op i Kvindeligaen.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– At forlænge med klubben har ikke været svært. Vi har sat meget i søen og en del føles ikke færdiggjort, så dette er ikke det rigtige tidspunkt at forlade klubben på. Der er stadig rigtig meget jeg kan give til holdet og klubben, og jeg kan fortsat lære en del af at være i B.93.

– Det er skønt at møde ind her hver dag, fordi der er så mange mennesker som hele tiden vil skubbe til niveauet og aldrig stiller sig tilfreds med at være der, hvor vi er. For hvert år, bliver truppen og stabens kultur stærkere, uden tvivl fordi der er kontinuitet og fordi visionen og strategien forbliver intakt.

– Vi forsøger hele tiden at blive dygtigere til det vi gør, så vi kan udvikle os med samme hastighed, som vi kræver at spillerne gør, og på den måde kan vi hver sæson blive bedre og klogere på det vi gør.

– Mit brændende ønske er jo at efterlade et solidt aftryk, som der er nogle andre som kan bygge videre på, når min og vores tid er slut her, og at der er en meget tydelig identitet som gennemsyrer det hele.

– Jeg synes vi er nået et godt stykke de seneste tre år, så dette er en god start. Vi har sendt et tocifret antal spillere til Kvindeligaen i de seneste tre sæsoner, så det vidner jo om at vi godt kan finde ud af at gøre spillere klar til at tage det skridt.

– I den seneste sæson fik to tidligere B.93’ere guldmedaljer (Selma Svendsen og Sarah Jankovska for HB Køge), tre fik sølv (Julie Pauludan Madsen, Silje Simonsen og Linnéa Borbye for Brøndby IF) og Omewa Joy Ogochuckwu fik bronze med Fortuna Hjørring.

– Jeg indrømmer gerne, at det stadig sidder i mig, at vi glippede oprykning de seneste to sæsoner på marginaler, men denne gang er der større kontinuitet i truppen, og jeg har et brændende ønske om at være træner i Kvindeligaen, mest af alt med B.93, fordi så føler jeg også virkelig, at jeg har gjort mig fortjent til det.

– Nu glæder jeg mig bare til at møde ind igen, se staben og spillerne og angribe den nye sæson med B.93, siger Rasmus Good.

Foto: Christian Midtgaard.