Kamp
Referat

B.93 – ASA Fodbold
ASA Fodbold — B.93

Fuld tid

0-1 Freja Pedersen (4’); 0-2 Frederikke Benfeldt Sørensen (26’); 0-3 Lúcia Leila Moçambique (28’); 0-4 Karoline Bonde Lauritsen (36', selvmål); 0-5 Rebeka Winther (68’); 0-6 Helena Pedersen (79’); 1-6 Line Schmidt Jensen (89')
6-1
1-6
Tenniscifre i Aarhus

Tenniscifre i Aarhus

ASA Fodbold tog imod Østerbro-holdet, der sad på kampen fra start.

Resultat: 6-1
Spillested:
Koncenton Park
Dato:
20/8/2023
Tilskuertal:
Ikke oplyst

GOD SØNDAG I AARHUS

1. Kvindesenior spillede søndag sin anden kamp i 1. divison efter holdet slog Varde IF 4-0 hjemme i sæsonåbneren.

Holdet fortsatte i samme spor i Aarhus mod ASA Fodbold, satte sig på kampen fra begyndelsen og var foran 4-0 ved pausen. Det endte 6-1 til Østerbro-holdet med fem forskellige målscorere og et enkelt selvmål fra hjemmeholdet.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

- ASA er rigtig svære at spille imod, fordi de går mand-mand på det meste af banen og det betyder at vi skal være virkelig skarpe med vores pasninger, fordi åbningerne kommer hurtigt, når vi er præcise.

- Men det kan også være utrolig svært at sammensætte noget, når timingen ikke er der i bevægelserne eller vi misser en simpel pasning.

- Det er svært at etablere sig højt imod sådan et hold, men heldigvis så har vi et hold som også kan spille de kampe, fordi vi har så mange forskellige typer og så mange som har et højt præstationsniveau for tiden, så når vi er gode så er vi rigtig gode.

- Vores hold sætter os i et luksusproblem, fordi vi har rigtig gode spillere på bænken som kan træde ind og gøre det godt når vi har behov for dem.

- Men der er også rigtig mange i startopstillingen, som er rigtig svære at tage ud, fordi de gør det rigtig godt.

- Nu har vi scoret ti mål i de sidste to kampe og vores tre forreste startende spillere står hver noteret for to mål i sæsonen, så det er skønt at få dem i gang, men også at vi har Helena og Leila på to mål hver.

- I dag starter forberedelserne til Næstved, som var med os i Kvalifikationsligaen. De har skiftet cheftræner ogen stor del af spillertruppen.

- Det er en helt anden modstander end Varde og ASA, de plejer at være utrolig skarpe på kontra og have en meget stærk defensiv organisation, så vi må se om der er nogle ændringer der efter trænerskiftet.

Følg klubben på sociale medier

Husk du også kan følge klubben på Twitter, Facebook og Instagram.

Holdet på banen

Astrid Husemoen

Sofie Thrige Andersen
Sara Grønhøj
Olivia Bergmann (ud 71')
Lúcia Leila Moçambique

Filippa Høgild
Phiona Nabbumba
Mille Bech (ud 66')

Frederikke Benfeldt (ud 82')
Rebeka Winther
Freja Marie Pedersen (ud 66')

På bænken

Alma Meier
Freja Løvenfald
Maria Slott (ind 71')
Helena Pedersen (ind 66')
Clara Prebensen
Doha Bouraba (ind 66')
Jazmin Issa (ind 82')

Kampreferat: Frederik Knygberg.
Fotos: Christian Midtgaard.