Kamp
Referat

B.93 – Næstved HG
Næstved HG — B.93

Fuld tid

1-0 Hannah Jørgensen (47'); 1-1 Rebeka Winther (56'); 1-2 Jazmin Issa (78'); 1-3 Rebeka Winther (82')
3-1
1-3
Tre på stribe

Tre på stribe

1. Kvindesenior fortsatte stimen med tredje sejr på stribe, da de søndag 27. august tog alle tre point på Tintshop Park i Næstved.

Resultat: 3-1
Spillested:
Tintshop Park
Dato:
27/8/2023
Tilskuertal:

STIMEN FORTSÆTTER

Søndag eftermiddag var B.93 på jagt efter sæsonens tredje sejr, ud af tre mulige, da de gæstede Næstved HG på Tintshop Park.

Næstved HG havde tanket lidt selvtillid forrige weekend, hvor de hjemme havde besejret Sundby Boldklub med cifrene 3-0. Ligeledes havde B.93, som bekendt, vundet med tenniscifrene 6-1 over ASA Fodbold i Aarhus forrige runde.

Efter en 1. halvleg hvor ingen af holdene formåede at få hul på bylden, var det Næstveds Hannah Jørgensen, der blot to minutter inden i 2. halvleg bragte hjemmeholdet foran på Tintshop Park. 1-0.

Der skulle dog ikke gå længe før 93'erne fik kæmpet sig tilbage i kampen. Ni minutter efter Jørgensens føringsmål sørgede Rebeka Winther for det udlignende mål til stillingen 1-1.

Efter udligningen blev Jazmin Issa sat på banen, og det skulle vise sig at være en afgørende indskiftning. I kampens 78. minut fik Issa nettet til at blafre på ny, og så var Østerbro-holdet på sejrskurs. 1-2.

Kampen blev lukket og slukket fire minutter efter Issa havde bragt Østerbroerne i front. Og hvem anden end frontangriberen Rebeka Winther, der med sit andet mål i kampen og fjerde mål i sæsonen, gjorde det slutstillingen 1-3.

B.93 er dermed a point i toppen af Kvinde 1. division sammen med Odense Q og Østerbro IF, der ligeledes har gjort rent bord i deres første tre sæsonkampe.

Næste opgave der er venter for 1. Kvindesenior, er BSF, som gæster Svanemølleanlægget lørdag 2. august kl. 14.00.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

- Dette var en rigtig god sejr, fordi det var svært med forholdene fra start til slut og Næstved var klar til at give os en hård fysisk fight.

- Banen er utrolig kort, men bred, så det gør at man har meget kort vej til mål.

- I dag havde vi brug for at den individuelle kvalitet var høj, fordi det var ikke kønt i dag kollektivt, så det er godt, at vi også kan vinde de kampe.

- Det var rigtig svært at spille med stor kontrol, så vi tog fighten med dem. Det kommer nok til at være meget anderledes på vores egen bane med mere plads og et bedre underlag.

- Tre points og videre. Den mentalitet begynder der at være i truppen.

- Næste kamp er imod BSF, som er et meget anderledes hold kollektivt.

- De har også været igennem et trænerskifte, og man kan se en meget klar og tydelig plan, for hvad de vil, når vi har set dem. Så det bliver en meget anderledes kamp, som vi skal være godt forberedte på. Den forberedelse starter nu.

FØLG KLUBBEN PÅ SOCIALE MEDIER

Husk du også kan følge klubben på Twitter, Facebook og Instagram.

Holdet på banen

Signe Munk

Sofie Thrige (ud 73')
Sara Grønhøj
Maria Slott
Lúcia Leila Moçambique

Filippa Høgild
Phiona Nabbumba
Helena Pedersen (ud 80')

Frederikke Benfeldt Sørensen
Rebeka Winther
Freja Pedersen (ud 60')

På bænken

Astrid Husemoen
Olivia Bergmann
Mille Bech (ind 80')
Jazmin Issa (ind 60')
Clara Prebensen
Doha Bouraba (ind 73')
Freja Løvenfald

Kampreferat: Frederik Knygberg.
Fotos: Christian Midtgaard.