Kamp
Referat

B.93 –
— B.93

Fuld tid

-
-
Uafgjort i reserveholdskamp

Uafgjort i reserveholdskamp

Mandag aften spillede B.93's reserver lige op med FA 2000's ditto, da de mødtes til en reserveholdskamp.

Resultat: -
Spillested:
Dato:
Tilskuertal:

B.93's reservehold stod over for FA 2000 på Svanemølleanlægget mandag 18. september i en reserveholdskamp, der bestod af to halvlege af 35 minutter hver.

I den første halvleg viste B.93 fint spil med bolden, hvilket resulterede i et smukt langskudsmål fra Emil Christensen. Han overraskede FA 2000's målmand, der befandt sig lidt for langt ude af sit eget målfelt.

Senere i halvlegen scorede Søren Sørensen for hjemmeholdet og bragte dem foran 2-0, hvilket også var stillingen ved pausen.

Anden halvleg blev præget af intens duelkamp og et B.93-hold, der ikke formåede at komme ordentligt ind i kampen igen.

FA 2000 havde brug for to forsøg fra straffesparkspletten for at få bolden forbi Marcus Alstrup. Han reddede det første forsøg flot, men desværre var han lidt for hurtig til at forlade mållinjen, hvilket førte til et omspark og et mål til FA 2000.

Mod slutningen af kampen formåede FA 2000 at udligne til 2-2, hvilket blev kampens endelige resultat.

Transitions- og assistenttræner Kasper Lorentzen udtaler

- En kamp, som havde nogle fine momenter og perioder, men som også havde perioder, hvor det ikke var godt nok.

- Det vigtigste var, at vi fik minutter i benene og fik set nogle spillere i aktion på seniorniveau. Så der var en masse at tage med fra kampen.

- Kampen, i overskrifter, var lidt for kaotisk og vildere, end vi gerne vil have det. Vores bedste periode på bolden er i starten af anden halvleg. Men de sidste 20 minutter af anden halvleg falder vi for meget i niveau.

- Noget der var fedt at se, var hvordan vi tog et udviklingspunkt med fra Hillerød-kampen og udførte det i dagens kamp, som tilmed også gav et mål.

- Alt i alt flere gode ting at tage med. Både som hold men i den grad også individuelt, på forskellige parametre. Vi er klar til et tæt program de næste ti dage.

HOLDET PÅ BANEN 

Marcus Alstrup

Sebastian Kroner
Emil Christensen
Søren Sørensen
Gustav Højbjerg

Arian Banobi
Gustav Frederiksen

Sebastian Clemmensen
Emmanuel Ogude
Noah Malik

Jonathan Mathys

Fotos: Christian Midtgaard.