Kamp
Referat

B.93 – Østerbro IF
Østerbro IF — B.93

Fuld tid

0-1 Jazmin Issa (82'); 0-2 Rebeka Winther (83')
2-0
0-2
Vigtig sejr i topkampen i Fælledparken

Vigtig sejr i topkampen i Fælledparken

Cheftræner Rasmus Good var meget tilfreds efter kampen, hvor han så flere spillere blive mere og mere komfortable i 1. division.

Resultat: 2-0
Spillested:
Fælledparken
Dato:
30/9/2023
Tilskuertal:
Ikke oplyst

B.93 og Østerbro IF spillede lørdag 30. september topkamp i Fælledparken.

Heldigvis blev det 1. Kvindesenior, der trak det længste strå og løb med alle tre point på to mål i slutfasen. Cheftræner Rasmus Good var særdeles tilfreds med præstationen efterfølgende.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

- I dag spillede vi en rigtig god kamp og der var en helt afslappet atmosfære omkring kampen. Ikke følelsen af at det var en træningskamp, men følelsen af kontrol, hvilket der ikke plejer at være mod Østerbro IF.

- Østerbro IF er så dygtige og intense i deres mand-mand pres, men i dag var der også mange ting, der klikkede for os teknisk og så kommer der hurtigt rum som vi kan udnytte. Men det er svært at have lange possession faser imod dem.

- Jeg synes også at dagen fortæller meget om bredden på vores hold. Doha som har fået mange indhop, men ikke mange spilleminutter, spiller en rigtig god kamp imod et tophold i 1. division. Vi begynder at se en spiller som er ved at finde sin identitet på holdet.

- Freja Løvenfald er med i sin blot sin anden kamp kompetitive kamp i sæsonen, men spiller en rigtig stærk kamp og er ikke i problemer. Man kan mærke at selvtilliden er steget en del hos hende og at der er noget mere gnist.

- Clara som heller ikke har spillet meget, viste at hun stadig kan komme til chancer imod topholdene og i spillet er hun blevet langt mere moden. Det er meget tydeligt.

- Vi kan se at der sker noget med tempoet i kampen, da vi begynder at skifte i det 60. og 70. minut. Det accelererede vores spil, hvilket også var planen. Vi scorer to rigtig flotte mål, hvor jeg er rigtig glad for timingen og relationerne i målene.

- Vi kan stadig afvikle hurtigere og spille chancerne større på sidste tredjedel, så det skal vi have arbejdet med.

- Men målene var fantastiske og det defensive arbejde var virkelig flot, så jeg er meget glad for hvad jeg så i dag og særligt hvordan dem som ikke har spillet meget, stemplede ind og viste sig frem.

FØLG KLUBBEN PÅ SOCIALE MEDIER

Husk du også kan følge klubben på Twitter, Facebook og Instagram.

HOLDET PÅ BANEN

Signe Munk

Lúcia Leila Moçambique
Olivia Bergmann
Freja Løvenfald
Sofie Thrige Andersen (ud 46')

Helena Pedersen (ud 70')
Maria Slott (ud 58')
Mille Bech

Freja Marie Pedersen
Clara Prebensen (ud 58')
Doha Bouraba (ud 70')

PÅ BÆNKEN

Laura Vallentin Pehrson
Filippa Høgild (ind 70')
Frederikke Benfeldt Sørensen (ind 46')
Phiona Nabbumba (ind 58')
Rebeka Winther (ind 58')
Jazmin Issa (ind 70')
Astrid Husemoen

Kampreferat: Rasmus Good.
Fotos: Christian Midtgaard.