Kamp
Referat

B.93 – Hobro IK
Hobro IK — B.93

Fuld tid

1-0 Frederik Christensen (13'); 1-1 Mikkel Mouritz (62')
1-1
1-1
Modent udtryk i Hobro

Modent udtryk i Hobro

Ikke tilfældigt, at det frispark går ind, da det er detaljer der er øvet igen og igen på træningsbanen af staben og Mikkel.

Resultat: 1-1
Spillested:
DS Arena
Dato:
8/3/2024
Tilskuertal:
Ikke oplyst

Et B.93-hold i den samme opstilling som i lørdagens sejr mod HB Køge fik en udmærket start på fredagens svære udekamp i Hobro.

Sebastian Clemmensen headede snert forbi fjerneste stolpe i det femte minut.

Derpå skruede hjemmeholdet dog op for gassen. Efter 11 minutter måtte Jeppe Erenbjerg redde en hård afslutning på målstregen.

To minutter senere var der dog ikke noget at gøre, da Frederik Christensen pressede sig foran Osvald Søe og headede et indlæg fra højre i nettet ved roden af den ene stolpe.

Efter føringsmålet trak Hobro sig lidt tilbage på banen og overlod en del spil til B.93. De til lejligheden rødklædte 93ere kunne dog ikke trænge igennem de fysisk stærke kronjydernes meget solide forsvar.

Trods enkelte gode momenter i 93-opspillet kom det ikke til åbne 93-chancer i resten af halvlegen, så 1-0 stod sig til pausen.

B.93 fik også fint fat i spillet efter pausen og fik endda skruet en tand op for tempoet i kombinationsspillet. Efter godt et kvarters spil i anden halvleg tilkæmpede Nicolaj Thomsen sig et frispark midt for mål fra vel omkring 25 meters afstand.

Det var en sag for Mikkel Mouritz. Med et forrygende spark dundrede han bolden op i det ene målhjørne. Af de mange gode langskudsmål, vi har set fra Kaptajn Øbro i årenes løb, var dette måske det bedste.

Efter denne pragtfulde udligning havde B.93 stadig ganske godt greb om spillet i en ret lige og chancefattig anden halvleg.

Hobro forsøgte at styrke offensiven med flere indskiftninger, men et utroligt løbestærkt og flot fightende 93-hold holdt dem fra fadet.

I kampens slutfase kom kronjyderne dog tættest på sejren, da indskiftede Cornelius afsluttede et kontra-angreb med at sende et fladt skud centimeter forbi fjerneste stolpe.

Men 1-1 stod sig kampen ud. Et ganske rimeligt resultat oven på en generelt ret jævnbyrdig kamp, hvor det unge 93-hold endnu engang viste, at det vokser med opgaven kamp for kamp.

Et point i en svær udekamp i det marts-mørke Jylland. Det lever vi fint med.

Cheftræner Kim Engstrøm udtaler

- Jeg vil gerne starte med at rose spillerne for en toppræstation på udebane i dag.

- Vi spiller med et meget modent udtryk kampen igennem. Det viser vi igennem sæsonen vokset og vokset som hold, hvor vi i hver eneste kamp lægger på.

- I dag får vi fortjent et stærkt point på udebane. Vi spiller med stor ro i spillet på bolden. Vi tør dominere på udebane med vores eget spil. Vi viser mod til at være fremadrettede og aggressive i vores pres.

- Vi er inde i en super flot præstationsmæssig stime i øjeblikket. Det giver pote med point hver gang. Så vi nu er ubesejret i seks kampe i streg.

- Vi formår i dag at holde Hobro godt nede kampen igennem. Dog har vi også selv svært ved at skabe de helt store chancer.

- Men så er det godt, vi har en anfører der kan sparke frispark. Kæmpe ros til Mikkel og staben, der virkeligt arbejder med de små detaljer i hverdagen. Så det er ingen tilfældighed, at Mikkel sparker det frispark ind i dag.

- Nu ser vi frem til at komme hjem til Østerbro sammen med vores fantastiske fans. Vi glæder os til at spille foran jer igen, så der kan blive skabt en fest på Terrassen.

B.93 på sociale medier

Husk du kan følge klubben på X, Facebook, Instagram og YouTube.

Husk at abonnere på B.93's YouTube kanal, så får du notifikationer når der er nye B.93 TV videoer.

Se også reaktionen til storskærmsarrangementet i klubhuset, da Kaptajn Øbro hamrede frisparket i kassen i 2. halvleg. Og begge kampens mål på Hobro IK's YouTube side.

HOLDET PÅ BANEN

Michael Falkesgaard

Emil Møller
Osvald Gabriel Søe
Abdullah Iqbal
Daniel Thøgersen

Niels Morberg (ud 71')
Mikkel Mouritz

Jeppe Erenbjerg
Nicolaj Thomsen
Ahmed Daghim

Sebastian Clemmensen (ud 71')

PÅ BÆNKEN

Aris Vaporakis
Jonathan Mathys
Tobias Blidegn
Fisnik Isaki (ind 71')
Andreas Heimer (ind 71')
Gustav Højbjerg
Osman Addo
Ruben Minerba
Emil Christensen

Kampreferat: Mads Mazanti.
Fotos: Christian Midtgaard.