Referat

B.93 – Hillerød Fodbold
Hillerød Fodbold — B.93

Fuld tid

1-0 Adrian Justinussen (1'); 2-0 Sebastian Pingel (47'); 3-0 Adrian Justinussen (51'); 4-0 Alessio Alicino (73')
0-4
4-0
Kollektiv offday ude mod Hillerød Fodbold

Magnus Bøttker fik debut for B.93, da han kom ind efter 75 minutter.

407

2. påskedag tog B.93 hul på nedrykningsspillet med en udekamp mod Hillerød spillet på FC Nordsjællands normale hjemmebane i Farum, da Hillerøds normale hjemmebane ikke er godkendt til spil i den næstbedste række.

B.93 var inden kampen ubesejret i syv kampe, men gik på banen, som om spillerne havde været til en heftig påskefrokost dagen før.

Efter blot 50 sekunder lod et passivt B.93-forsvar Hillerød få tre skudmuligheder i feltet, og på den sidste kunne Adrian Justinussen sende bolden over i det lange hjørne uden for Falkesgaard rækkevidde.

Efterfølgende havde det orangetrøjede hjemmehold store muligheder til både 2- og 3-0. Med enkle midler spillede de sig efter behag til chancer mod et værgeløst 93-hold.

Omkring midten af halvlegen kom vi dog noget bedre med i spillet. Med en fin tværpasning fra venstre fandt Daniel Thøgersen Jeppe Erenbjerg, som straks trykkede af og tvang William Lykke i Hillerød-målet til en fornem parade.

Men selv om vi meldte os ind i kampen i sidste del af første halvleg, kunne der ikke indvendes noget imod Hillerøds 1-0-føring til pausen. Med tanke på deres mange muligheder i kampens indledning var det faktisk billigt sluppet.

Kampen reelt afgjort få minutter inde i 2. halvleg

Til anden halvleg kom B.93 ud nøjagtigt så dårligt som til første.

Der var ikke engang spillet to minutter, da Sebastian Pingel fik lov at stå mutters alene i feltet, og så kunne han uden problemer heade et indlæg fra venstre i mål.

3-0 blev det fire minutter senere efter en af mange opspilsfejl. Igen var det Adrian Justinussen, der ugeneret kunne sende bolden fladt i mål fra kanten af feltet.

Nu var det udelukkende et spørgsmål om sejrens størrelse, for trods en tredobbelt udskiftning kunne et modløst 93-hold på ingen måde vende billedet.

Det blev 4-0 ved indskiftede Alessio Alicino på et langskud atten minutter før tid. Og havde Slotsbyens drenge været lidt mere effektive, kunne de såmænd have scoret dobbelt så mange mål mod et 93-hold, som i tre fjerdedele af kampen leverede en indsats, der diplomatisk sagt var en umorsom aprilsnar.

Puha, godt at der er mulighed for revanche allerede på fredag, når FC Helsingør gæster Østerbro Stadion.

Cheftræner Kim Engstrøm udtaler

- Vi må erkende, at vi i dag havde en kollektiv offday hele vejen rundt.

- Med den tidlige scoring imod os allerede indenfor det første minut gjorde vi det vanskeligt for os selv. Derfra var det Hillerød der var klart farligst kampen igennem.

- Vi lavede alt for mange unødvendige boldtab kampen igennem, der gjorde Hillerød farlige på omstillinger. I løbet af første halvleg fik vi bedre fat på vores eget spil, uden at skabe det helt store.

- Kampen blev reelt afgjort indenfor de første 5 minutter af anden halvleg, hvor de scorer til 2-0 og 3-0.

- Vi har leveret rigtig gode præstationer og kampe i en lang periode. Faktisk var vores seneste dårlige præstation på hjemmebane mod Hillerød i starten af oktober.

- Kampe som denne kommer desværre i en gang i mellem. Vi skal rejse os hurtigst muligt som trup.

- Det glædelige er at vi allerede om fire dage har mulighed for at revanche dagens præstation med en hjemmekamp mod FC Helsingør på fredag på Østerbro Stadion.

Stort tillykke til Magnus Bøttker, der fik debut i dag for B.93, da han blev skiftet ind et kvarter før tid.