Kamp
Referat

B.93 –
— B.93

Fuld tid

-
-
Første start på Østerbro Stadion til Ryan

Første start på Østerbro Stadion til Ryan

Vi interviewede Ryan efter hans debutkamp på Østerbro Stadion.

Resultat: -
Spillested:
Dato:
Tilskuertal:

I sommeren trådte Ryan Johnson Laursen ud af sin fodboldpension og har siden arbejdet ihærdigt for at vende tilbage til sit tidligere niveau.

Det hele kulminerede fredag 22. september hjemme mod Hobro IK, hvor Østerbro-drengen ikke blot skulle træde ind på løbebanen, men kunne se sig selv blandt de startende for Byens Ægte Hold på hjemmebane.

På trods af resultatet lykkedes det os at fange en glad hjemmedebutant efter kampen, der deler nogle refleksioner om sin første tid i klubben og debuten på Østerbro Stadion.

B.93 TV: Ryan Johnson Laursen om sin første kamp på Østerbro Stadion

Se interviewet på YouTube.

Interview med Ryan Johnson Laursen

FØRSTE START PÅ ØSTERBRO STADION I 93-TRØJEN, HVILKE FØLELSER STÅR DU MED?

- Jeg synes, at det var en fed kulisse at træde ind i her en fredag aften, hvor solen går ned om bagved Østerbro Stadion.

- Der kommer pænt mange herinde. Det er en stor oplevelse for mig personligt også.

- Jeg har selv gået lidt rundt på løbebanerne herinde som barn, så at få lov til at spille herinde, foran en masse glade fans der bidrog til, at der var liv og gang i den - så alt i alt, på trods af resultatet, en god oplevelse.

HVORDAN HAR OPSTARTEN OG DET AT KOMME IND I TRUPPEN VÆRET, SAMT HVILKE TANKER OG FØLELSER ER DET, DU HAR HAFT HER I DIN FØRSTE TID I KLUBBEN?

- Det har været nemt. Det er så god en gruppe, vi har her, så på den måde har det været mega nemt, og de har taget mig ind lige med det samme.

- Jeg har følt mig både set, hørt, og forstået, i og med at jeg har et efterslæb, når jeg nu har været ude i så lang tid.

- Jeg løber mig stille og roligt i gang og kommer i bedre og bedre form, og jeg kan mærke min rytme bliver bedre, også ude på banen, så i dag var en fin start, men der kommer endnu mere.

DER ER FULDT GANG I DEN MED MANGE KAMPE FOR TIDEN, HVOR B.93. BL.A. OGSÅ HAR BIDT SIG EN SMULE FAST I TURNERINGEN - FOR DIG PERSONLIGT ER DER VEL OGSÅ ET HÅB OM AT KUNNE FÅ LOV TIL AT KOMME IND OG VISE ENDNU FLERE AF DE GODE TAKTER, DER BLEV VIST I DAGENS OPGØR?

- Helt klart, jeg er glad for, at kampene kommer på en stribe nu.

- Det gode er, at man som oprykker ikke går ind i en nedadgående kurve, men jeg synes faktisk kurven er opadgående, og jeg synes, vi begynder at ligne et hold, der er klar til første division.

- Så lad os gå ud at spille en kamp på onsdag, hvor folk ikke rigtig regner med os, men vi ved, at internt har vi noget at byde på, og det har vi imod alle hold, og det skal vi bare ud at vise.

Vi ser frem til at se Ryan boltre sig på højrekanten i B.93 trøjen fremover. Byd ham varmt velkommen.

Interview: Mads Krogh Hansen.